Inredning inför försäljning av bostad

Avkalle

Inredning inför försäljning av bostad

Om du funderar på att byta boende ska du först sälja och sedan köpa nytt eller tvärtom. Oavsett ordning behöver du hitta en ny bostad för att kunna flytta. Du kan kolla in kommande försäljning i Stockholm om du vill veta vilka objekt som snart är till salu. Det kan vara bra att hålla lite koll på kommande försäljning i Stockholm om det är där du vill bo. Då har du större chans att hinna knipa ditt drömboende före någon annan.

Lyft din konst

När du ska byta bostad och sälja den befintliga finns det några saker som du kan tänka på när det kommer till inredningen inför visning och fotografering. Du kan med ganska små medel få till en stor förändring i inredningen inför försäljningen. Det är viktigare än du kan tro att ha ett inbjudande hem. Att pryda dina väggar med fin konst är ett sätt som du kan lyfta din inredning. Om du redan har konst uppsatt på väggarna kan du göra att de framträder tydligare. Du kan med hjälp av rätt konst förmedla en hemtrevlig känsla men även ge inredningen ett lyft.

Rensa i köket och hallen

Om det är ett ställe som du ska lägga krut på är det hallen. Hallen är det första som en besökare möts av och en fin entré ger ett bra första intryck. Inred hallen med växter, textilier och framförallt: rensa undan alla onödiga saker. Ett annat ställe som du ska rensa i är köket. Ta bort alla överflödiga saker och piffa sedan till köket med exempelvis en vacker skärbräda, färska örter och en lagom stor fruktskål.

Använd textilier och krukväxter

Att dekorera fönstrena med fina saker som krukväxter och stilleben är också något som kan lyfta inredningen till nya höjder. Det räcker med enkla saker som exempelvis en ljusstake och en blomma för att få en förändring. Du kan även pimpa inredningen med olika textilier. Textilier är enkla att byta ut. Addera en snygg pläd, trevliga soffkuddar eller en ny matta och vips har du ett helt nytt rum. Tänk på att när du ska styla ditt hem inför en försäljning ska du hålla det på en lagom nivå.

Om författaren

kalle administrator

Lämna ett svar