Inred ditt garage

Avkalle

Inred ditt garage

Garaget är en del av ditt hem som du kanske inte fokuserar så mycket på när du ska börja inreda. Det är vanligt att endast använda garaget till sin bil, men många personer använder garaget till små byggprojekt och väljer att förvara verktyg, cykeln och liknande där. Därför kan det vara bra att inreda ditt garage på ett bra sätt så det inte ser så stökigt ut.

Om du har en elbil eller en hybridbil kan det vara smart att du börjar med att tänka på vilken smartladdning du vill ha, och var du ska placera laddstationen. Vissa väljer att ha den utanför garaget, men har du plats kan det vara bra att ha den i ditt garage.

Förvaringen

Golvytan i garaget kommer antagligen tas upp av din bil vilket innebär att golvutrymmet är begränsat för förvaring. Vad du kan göra när du inreder ditt garage, eller vill förnya ditt hem lite, är att utnyttja taket och väggarna. Sätt upp ett antal krokar där du kan hänga upp saker. Du kan även hänga upp olika korgar på väggarna där du förvarar alla mindre saker. Du kan även välja att montera upp skåp på väggarna för saker som du vill skydda lite mer.

I taket kan du skapa förvaring för sådant du inte använder jätteofta. Du kan till exempel hänga upp cykeln eller om du har en surfbräda är taket en bra plats för den. Om du har verktyg eller andra saker som är värda lite mer pengar kan du fundera på om du ska installera ett kassaskåp. Dock kan det vara bra att ha detta inne i huset och inte i garaget.

Inredning

Om författaren

kalle administrator

Lämna ett svar